Fien's biografie

Een leven in dienst van mens, natuur en milieu.

In de afgelopen jaren heeft Sijmen Aleman, de broer van Fien, samen met haar gewerkt aan een biogafie met het accent op haar werk als kunstenares. Een initiatief van zijn kant omdat hij van mening is dat haar kunstwerken voor het nageslacht bewaard moeten blijven. "Want", zo merkt hij op, "in mijn ogen is Fien een echte kunstenares, die haar leven in dienst heeft gesteld van mens, natuur en milieu." 

Haar werk komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. Het bevat onderwerpen en aspecten die zijn voortgekomen uit haar leven; haar jeugdjaren thuis, haar werk in de verpleging, in de psychiatrie, het maatschappelijkwerk, haar huwelijk, scheiding en sociale leven. Alles is van invloed op wat zij in haar schilderijen tot uiting brengt. Het laat de kijker zien hoe Fien aankijkt tegen de wereld en dit verbeeldt en tot uitdrukking brengt.

Mocht u belangstelling hebben voor het boek over Fien dan heeft u via onderstaand formulier de mogelijkheid om één of meerdere exemplaren van het boek te reserveren.

Ja, ik teken graag in

Nieuwsgierig naar de inhoud van Fien's biografie?
Dan heeft u hier de mogelijkheid om in te tekenen voor één of meerdere exemplaren van het boek:
"Een leven in dienst van mens, natuur en milieu".

De kosten per exemplaar zijn uiteraard afhankelijk van het aantaal inschrijvingen, maar hebben wij vooralsnog bepaald op € 25,00 per boek, exclusief eventuele verzendkosten volgens PostNL, t.w.:
- Bij bestelling één boek à € 4,15 (brievenbus pakketje)
- Bij meerdere boeken € 6,95 (gewicht tot 10 KG)
- Kartonverpakking à € 1,00 

Sijmen Alerman
(broer van Fien)

M. 06 22 44 0556

Reserveer hier uw boek(en)

Boekreservering: Fien Aleman, een leven in dienst van natuur en milieu
Kies een optie
Ik ga akkoord met verzending per post
Ik haal mijn bestelling graag zelf op